Investor Relations expert Anneke Hoijtink naar FGS Global

Anneke Hoijtink treedt in november toe tot het Nederlandse FGS-team als Managing Director.

FGS Global, een adviesbureau op het gebied van strategische communicatie, breidt haar team in Nederland uit. Per 1 november zal Anneke Hoijtink, een ervaren investor relations en financiële communicatie professional, het FGS Global team in Amsterdam versterken en daarmee het leiderschapsteam verbreden.

Hoijtink heeft meer dan 15 jaar ervaring in fusies en overnames, beursintroducties, delistings en andere kapitaalmarkttransacties en heeft verschillende investor relations posities bekleed bij onder andere CM.com, Vastned Retail en BinckBank. Daarnaast werkte ze bij Euronext waar ze accountmanager was voor Nederlandse beursgenoteerde entiteiten en tegelijkertijd bedrijven opleidde en voorbereidde op de nieuwe omgeving. Daarnaast zat ze zes jaar in het bestuur van de NEVIR, de Nederlandse Vereniging voor Investor Relations, waarvan tweeënhalf jaar als voorzitter.

In 2022 lanceerde FGS Global een nieuwe vestiging in Nederland; om zowel multinationals in Nederland als bedrijven uit het buitenland te ondersteunen bij missie kritische uitdagingen in de Nederlandse markt. Sinds de officiële opening heeft FGS Global veel klanten ondersteund bij het navigeren van de stakeholder-economie, door te adviseren op het proces bij talloze nationale en internationale deals, naast crisismandaten, stakeholder outreach programma’s en zeer zichtbare grensoverschrijdende fusies en overnames. Om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige groei is FGS Global verheugd een uitbreiding van het senior team aan te kondigen.

“Ik ben ontzettend enthousiast om bij FGS Global aan de slag te gaan en om samen met zo’n getalenteerd en gepassioneerd team te werken”, zegt Hoijtink. “Ik kijk ernaar uit om mijn expertise in te zetten en al onze klanten te helpen bij het navigeren door de complexiteit van de stakeholder economie.”

Gerelateerde artikelen