Investeerder ND Group benoemt Paul Broekhuijsen tot nieuwe topman

Paul Broekhuijsen (61) is benoemd tot CEO van ND Group, de private equity- en houdstermaatschappij uit Eindhoven.

Broekhuijsen heeft ruime ervaring als bestuurder van grote internationale ondernemingen. Voor zijn benoeming bij ND Group was hij CEO van Ecolog International FZE, een bedrijf in geïntegreerde dienstverlening in Dubai, dat een van de grootste bedrijven in de portefeuille van ND Group is.

Tussen 2010 en 2015 was hij voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Vanderlande Industries, marktleider in de wereld van logistieke systemen, en van 2011 tot 2014 CEO van Hertel, een internationaal bedrijf in industriële dienstverlening.

Eerder was hij directielid van TBI, een Nederlands bedrijf in de bouw en technische dienstverlening en directeur van GEA Refrigeration Division (Grasso’s Koninklijke Machinefabrieken). Broekhuijsen heeft een master in Electrical Engineering van de Technische Universiteit Delft. Hij is als CEO opvolger van Nazif Destani, de oprichter van ND Group.

“Ik kijk ernaar uit om met zowel oude als nieuwe collega’s samen te werken om ND Group te positioneren als een echte innovator in de markt", zegt Paul Broekhuijsen. "Met onze financiële merites, zakelijke expertise en ondernemende geest zijn we op zoek naar beleggingen in uiteenlopende sectoren, waarbij we tevens naar onconventionele ondernemingen kijken.”

Nazif Destani: “Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor ND Group nu we willen uitbreiden naar nieuwe sectoren en regio’s. Paul is uitermate geschikt voor deze rol omdat hij ND Group dankzij zijn werk bij Ecolog International goed kent en uitgebreide ervaring heeft in verschillende sectoren en markten.”

Nazif Destani blijft verbonden aan ND Group als lid van de adviesraad die het management strategische ondersteuning biedt.

Gerelateerde artikelen