Interstellar neemt Felton over

IT-dienstverlener Interstellar neemt belang van TIIN over.

Managed services provider Felton wisselt van eigenaar: IT-dienstverlener Interstellar neemt het bedrijf over van TIIN.

Felton heeft als managed services provider meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren en beheren van veilige en moderne IT-infrastructuren. De 65 medewerkers werken vanuit het kantoor in Amersfoort voor klanten door heel Nederland. Felton maakte sinds 2020 onderdeel uit van het portfolio van TIIN Capital, die de IT-onderneming via het Dutch Security TechFund in haar groei heeft ondersteund en naar een volgende fase heeft gebracht, onder meer door de samenvoeging met Lantech.

Interstellar, in 2021 ontstaan uit verschillende portfoliobedrijven van investeringsmaatschappij Quadrum Capital, neemt nu alle aandelen over. De directie van Felton blijft aan na de acquisitie en ook oprichter Stan BridiƩ blijft betrokken als adviseur.

Felton heeft tot doel om als onderdeel van Interstellar verder door te groeien op het gebied van cloud en security en gebruik te maken van de schaalvoordelen uit de groep. Voor Interstellar biedt de overname een versterking van het portfolio, een groter marktaandeel in de midmarket en uitbreiding van de aanwezigheid in midden-Nederland.

Gerelateerde artikelen