IntegrationPeople versterkt zich met Harold de Bruijn

IntegrationPeople.nl versterkt haar management per 8 mei 2018 met Harold de Bruijn (53) in de rol van Partner.

Harold heeft meer dan 25 jaar bedrijfservaring bij verschillende toonaangevende consultancy bureaus en was tot 1 mei 2018 Partner bij KPMG. Hij heeft tientallen verschillende (inter)nationale integraties en afsplitsingen voor verschillende bedrijven, non profit en overheidsorganisaties uitgevoerd. 
 
Harold de Bruijn: “Als Partner bij IntegrationPeople ben ik in staat om mijn passie te volgen: het helpen van organisaties bij het realiseren van waarde uit hun acquisities en divestments. Het netwerk van IntegrationPeople biedt daarvoor een uitstekende basis. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat IntegrationPeople gericht is op praktische en pragmatische ondersteuning bij de uitvoering van dit soort essentiële projecten.” 
 
Evert Oosterhuis MBA, Managing Partner: “Harold voegt een substantiële brok ervaring toe aan ons bedrijf en aan het netwerk waarin we acteren. Hiermee kunnen we een sterkere presence aan de dag leggen in de midmarket en voor de klanten nog meer dan voorheen waarde realiseren bij hun integratie- en carve out trajecten.” 

Gerelateerde artikelen