Innova Energie neemt klanten EnergieFlex over

Innova Energie zal vanaf 1 november alle klanten van EnergieFlex gaan voorzien van energie.

Innova Energie staat in de energiebranche bekend als zakelijke energieleverancier en is al enige jaren voor ondernemers een financiële partner in de ontwikkeling naar duurzaam omgaan met energie. Door de overname van klanten van EnergieFlex geeft Innova Energie invulling aan haar ambitie om naast de zakelijke markt ook te groeien binnen de consumentenmarkt.

Thai Nguyen, directeur Innova Energie: “Wij begrijpen dat het faillissement voor de klanten van EnergieFlex een vervelende ervaring is. Daarom staan wij graag klaar voor de gedupeerde klanten en nemen wij direct de levering over zodat zij onder geen beding zonder stroom en gas komen te zitten.”

De curator van EnergieFlex kijkt aankomende tijd of alle schulden betaald kunnen worden. 

Voorstel
De voormalige klanten van EnergieFlex krijgen vanaf 1 november energie geleverd van Innova Energie. Begin november ontvangen zij van Innova Energie een voorstel voor een nieuw voordelig energiecontract. Daarnaast krijgen zij direct toegang tot de mogelijkheden en ervaring die Innova Energie te bieden heeft. Innova Energie draagt zorgt voor een gemakkelijke overgang en een snelle bereikbaarheid om de klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Gerelateerde artikelen