Inflexion benoemt Daan Gankema als Investment Director

Private equity-onderneming Inflexion is verheugd aan te kondigen dat het Daan Gankema heeft aangesteld als Investment Director gevestigd in Amsterdam.

Samen met het bredere Benelux-team zal Gankema leiding geven aan de totstandkoming en uitvoering van nieuwe investeringen in de hele regio, het identificeren en evalueren van nieuwe investeringsmogelijkheden en ondersteuning bieden aan de uitbreidingsplannen van bestaande portefeuillebedrijven in de Benelux. 

Gankema brengt een rijkdom van investeringservaring mee vanuit mid-market private equity firma Parcom waar hij de laatste jaren werkte als Investment Manager. Hij heeft eerder M&A-functies bekleedt bij zowel Morgan Stanley als Barclays Investment Bank in zowel Londen als New York en begon zijn carrière in het Financial Institutions-team bij de investeringsafdeling van RBS International.

In een reactie op de benoeming zegt Sander Ruijter, Partner bij Inflexion: “We zijn verheugd om Daan in het team te verwelkomen, terwijl we willen voortbouwen op het sterke momentum van ons bedrijf. Zijn ervaring zal de key zijn, aangezien Inflexion ambitieus blijft in het ondersteunen van groeibedrijven in de Benelux en hen blijft ondersteunen in hun groeiplannen, zowel in hun thuismarkt als internationaal.”

 

Gerelateerde artikelen