IMPROVED kondigt vernieuwde strategie aan

IMPROVED Corporate Finance legt nog sterkere focus op technologie, energie en mobiliteit.

IMPROVED is verheugd om zijn vernieuwde en versterkte strategische richting aan te kondigen, waarin het bedrijf een nog grotere focus zal leggen op grensoverschrijdende dealmaking in technologie, energie en mobiliteit (‘TEM’).

Frank Verbeek, managing partner, legt uit: “IMPROVED blijft relevante innovaties ondersteunen met een toegewijd team van gespecialiseerde dealmakers, waaronder onze TEM-industrie-experts. Door onafhankelijk te werken, zal het IMPROVED-team investeren in verdere groei met ondernemers, investeerders en corporates in de wereldwijde TEM-sectoren.”

Directeur Sheref Rahim vervolgt: “We zijn verheugd om onafhankelijk verder te gaan, omdat het ons een unieke kans geeft om ons nog meer te concentreren op de sectoren waar we de meeste waarde kunnen toevoegen aan onze klanten en partners. Innovatie die decarbonisatie en geavanceerde mobiliteit versnelt, onderscheidt zich door groei, relevantie en impact. Dit is wat ons drijft.”

Co-directeur Manus Weber voegt toe: “IMPROVED heeft een groot aantal pioniers en marktleiders ondersteund en heeft meer dan 100 transacties uitgevoerd in meer dan 21 landen in Europa, het VK, de VS en Azië, waarmee we ons wereldwijde bereik en onze mogelijkheden voor grensoverschrijdende deals hebben versterkt.”

Het groeiende team van IMPROVED omvat +20 toegewijde en gespecialiseerde dealmakers. Het wordt aangevuld door een unieke groep TEM-industrie-experts die verschillende leidinggevende functies hebben bekleed bij gevestigde multinationals op het gebied van technologie, energie en mobiliteit.

Door een uitstekende staat van dienst van spraakmakende grensoverschrijdende TEM-transacties, wordt IMPROVED beschouwd als de belangrijkste boetiek voor bedrijfsfinanciering in middelgrote fusies en overnames en groeifinancieringstransacties in de wereldwijde TEM-sectoren. 

Een aantal deals waar IMPROVED een leidende rol in speelde zijn de acquisitie van Plugit door DIF, de verkoop van ViriCiti aan ChargePoint en de groeifinanciering van Ecotap dat is overgenomen door Legrand (winnaar van M&A Award Best Midcap deal 2021). 

Meer informatie over de deals en strategie van IMPROVED is te vinden op hun vernieuwde website

Gerelateerde artikelen