Impact brexit benieuwt Young Talent Nominee Richard van der Lugt

De kaarten voor Best Young Talent 2016 zijn geschud en die van tien uitverkorenen liggen inmiddels op tafel. Richard van der Lugt van BDO is één van de kanshebbers op de award voor hét aanstormende talent van 2016.

Aan welke fusies en/of overnames heeft u dit jaar gewerkt en wat maakte het zo bijzonder?
"In de afgelopen 10 maanden heb ik gewerkt aan een veelvoud van koop- en verkooptrajecten, waaronder de acquisitie van Axxerion door Main Capital en de koop van GMT (deelneming Nedvest) door AMCS. Beide targets verkopen software, maar toch was het karakter van beide transacties geheel anders. Dat maakt ons werk ook enorm leuk. Iedere transactie heeft haar eigen kenmerken en dynamiek."

Hoe heeft u het afgelopen jaar ervaren?
"Het afgelopen jaar heb ik met name veel mooie opdrachten mogen uitvoeren voor Private Equity partijen en strategen binnen de IT-sector. Als je het mij vraagt een onwijs leerzame en uitdagende combinatie. Naast de vele leuke transacties waarin ik klanten heb ondersteund leerde ik in het afgelopen jaar ook weer veel nieuwe mensen kennen."

Wat verwacht u voor de markt in 2016?
"Ik verwacht dat 2017 in lijn zal liggen met 2016 of mogelijk zelfs een lichte stijging laat zien, waarbij ik wel benieuwd ben naar de impact van de brexit op cross-border transacties."

Vind hier de weg naar de pitch voor Richard van der Lugt (BDO). 

 


Best Young Talent 2016
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt u dus maar beter op een ander stemmen. Ga naar alle nominaties voor Best Young Talent 2016.

Save the Date(s) 

Neem deel aan het volgende M&A Forum over FinTech op 16 november bij Van Doorne in Amsterdam. Meld u hier aan. 

Geef acte de présence op de M&A Awards 2016 op 15 december, hét jaarlijkse galadiner en feest voor M&A, corporate finance en private equity. Meer informatie vindt u hier

Gerelateerde artikelen