IMAP Nederland en 1602 Capital Partners gaan samen verder

Laatst gewijzigd: 02 juli 2024 10:31
M&A-adviseurs IMAP Nederland en 1602 Capital Partners bundelen hun krachten.

IMAP, een internationaal kantoor gespecialiseerd in adviesdiensten op het gebied van fusies en overnames, schulden, aandelenkapitaal en bedrijfsfinanciering, maakt bekend de krachten te bundelen met 1602 Capital Partners. De fusie markeert een belangrijke stap in de groeiambities van beide bedrijven, die verder zullen gaan onder de naam IMAP Nederland.

IMAP Nederland bestaat nu uit veertig M&A professionals, met kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Sittard. Jean Luc Zeguers, Dennis van der Linde en Remco de Roij van 1602 zullen nu als Partners zitten naast Jan-Pieter Borst, Balthazar den Breems, Remco Schouten, Guillaume Petit en Casper Sikkema bij IMAP Nederland.

De partners van IMAP Nederland lichtten de redenen voor de fusie toe: “We kijken er allemaal enorm naar uit om samen te werken met het 1602-team, dat onder leiding van Jean Luc Zeguers en Dennis van der Linde een uitstekende reputatie en track record heeft opgebouwd. Het kantoor brengt jarenlange M&A-ervaring en relaties met belangrijke spelers in de markt met zich mee. Met 1602 krijgen we een grotere zichtbaarheid in de regio’s Oost-Nederland en Zuid-Nederland, en samen versterken we de kwaliteit van onze dienstverlening en onze positie als een van de toonaangevende M&A advieskantoren in Nederland.”

Gerelateerde artikelen