Igor Mikhalev treedt aan bij EY-Parthenon

EY-Parthenon verwelkomt Igor Mikhalev als Partner en Head of Emerging Technologies.

Igor Mikhalev is een erkend Emerging Technologies & Innovation Strategy leider met meer dan 15 jaar ervaring in startup-, academische, corporate en consulting omgevingen van wereldklasse.

Zijn focus ligt op het helpen van klanten bij het leveren van concurrentievoordeel en het verbeteren van bedrijfsprestaties door middel van toepassing van state-of-the-art Business Strategies en het gebruik van Emerging Technologies – Blockchain, Machine Learning, IoT, en Quantum. Mikhalev is de oprichter van verschillende open-source projecten met meer dan 100k actieve gebruikers/volgers. Hij is auteur van vele innovatieve papers en publiceerde cruciale artikelen in zijn vakgebied.

Voordat Igor Mikhalev bij EY-Parthenon kwam als Partner in Emerging Tech, gaf hij leiding aan Emerging Technologies en Digital Ecosystems topics bij Boston Consulting Group en daarvoor een life sciences software product engineering groep bij Elsevier Science. Hij heeft verschillende succesvolle start-ups opgericht en opgebouwd met een waardering van acht cijfers. Mikhalev heeft een Master in Bedrijfskunde en Economie (Universiteit van Amsterdam, Nederland) en een Master in Software and Automated systems engineering. Hij zal naar verwachting ook zijn Ph.D. behalen aan de UvA (New Venture Performance, Strategy, and Innovation). Hij bouwde succesvolle teams en werkte in meerdere regio's: Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland.

Igor Mikhalev: "Na vier jaar bij Boston Consulting Group ben ik verheugd om me aan te sluiten bij het bruisende team van EY-Parthenon en mijn passie voor Emerging Technologies en Digital Ecosystems met me mee te brengen. Ik kijk ernaar uit om relaties te ontmoeten, van hen te leren en mijn kennis en enthousiasme met hen te delen – samen met hen maken we het verschil!”
 

Gerelateerde artikelen