Iconic Studios volgende overname van Happy Horizon

Via overnames groeit het bedrijf uit Eindhoven naar de Europese top.

Happy Horizon, een full service agency, neemt Iconic Studios over, een Amsterdams bureau dat is  gespecialiseerd in PR, events en influencer marketing. Happy Horizon is actief met strategy & innovation, data & automation, online marketing, development & technology en branding, content & PR. Het bureau beschikt via overnames over een stoet aan vestigingen in het hele land.

Met de overname wil Happy Horizon sterker worden op het gebied van creatieve en strategische communicatie. Daarnaast haalt het bedrijf internationale topmerken binnen als klant, zoals Decathlon, Heineken en BMW.

Iconic Studios wordt ingevoegd in de organisatie van Happy Horizon, maar blijft als zelfstandig merk in de markt staan. De deal past in het streven van Happy Horizon om door te groeien naar de Europese top in de digitale en creatieve industrie.

Het bedrijf is verbonden met MG Partners, dat in 2020 voor een onbekend bedrag instapte in het bedrijf en een rol speelt als financier. Details over de deal met Iconic Studios zijn niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen