IceLake Capital investeert in Willems Vastgoedonderhoud

Rotterdamse organisatie versterkt marktpositie in verduurzamingsopgave met nieuwe aandeelhouder.

Familiebedrijf Willems Vastgoedonderhoud, dat totaalonderhoud biedt voor woningcorporaties en vastgoedbezitters binnen het sociale domein, kondigt aan dat het in IceLake Capital een groeipartner heeft gevonden.

IceLake Capital nam eerder al een aandeel in Constructif, dat in dezelfde markt opereert. Beide partijen worden als gelijke partners onderdeel van dezelfde groep. Als onderdeel van deze grotere organisatie kan Willems zich richten op het bieden van een nog completer dienstverleningspakket.

Sjors Willems, directeur van Willems, licht het besluit voor dit nieuwe partnerschap toe. “We zijn blij om met IceLake Capital een ervaren aandeelhouder in onze organisatie te verwelkomen. We willen onze opdrachtgevers optimaal blijven bedienen, maar de markt en de opgaven worden steeds complexer. Tegelijkertijd willen we onze rijke familiegeschiedenis en de kernwaarden van Willems behouden. Samen met IceLake Capital zullen we onze dienstverlening verder versterken, ten voordele van onze opdrachtgevers, de bewoners en onze medewerkers, en blijft ons DNA gewaarborgd.”

Gerelateerde artikelen