iBanFirst neemt Cornhill over

Financiële dienstverlener iBanFirst neemt FX-aanbieder Cornhill over. 

Deze overname bouwt voort op iBanFirsts partnerschap met investeerder Marlin Equity Partners, en de ambitie om de internationale expansie te versnellen, partnerschappen te versterken en het marktleiderschap in heel Europa te verstevigen. 

Sinds de Brexit – en nu de overgangsperiode ten einde loopt – is het voor klanten uit het Verenigd Koninkrijk en de EU van cruciaal belang om te kunnen rekenen op partners die aan beide zijden van het kanaal stevig voet aan de grond hebben. Deze overname biedt iBanFirst de kans om haar internationale aanwezigheid en Europese PSP-licentie uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk. 

Het Franse iBanFirst heeft een platform dat snelle, veilige en kosteneffectieve transacties in meerdere valuta mogelijk maakt. Dankzij iBanFirst kunnen financiële teams betalingen verrichten en ontvangen in meer dan 30 valuta’s en wisselkoersrisico’s afdekken. iBanFirst werd in 2013 opgericht in Parijs. 

Cornhill International Payments is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde betalingsinstelling die gespecialiseerd is in vreemde valuta en risicobeheer. Via Cornhill kunnen klanten geld over de hele wereld versturen. 

Gerelateerde artikelen