Hugo Peek benoemd tot CEO BNP Paribas Nederland

Laatst gewijzigd: 09 januari 2024 09:22
Peek gaat leidinggeven aan het Nederlandse BNP Paribas Corporate & Institutional Banking-team.

Hugo Peek is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van Corporate & Institutional Banking (CIB) en Country Head van BNP Paribas Nederland, met ingang van 15 januari 2024.

Hij volgt Geert Lippens op, die is benoemd tot Head of Corporate & Institutional Banking EMEA-landen bij BNP Paribas.

Peek gaat leidinggeven aan het Nederlandse BNP Paribas Corporate & Institutional Banking-team en houdt toezicht op alle BNP Paribas-entiteiten in Nederland, waaronder Corporate & Institutional Banking, Securities Services, Asset Management, Arval (mobiliteitsoplossingen), Leasing Solutions, Personal Finance (consumentenkrediet), Factor (factoring), Cardif (verzekering), Wealth Management en Real Estate (vastgoedadvies).

BNP Paribas groeide de afgelopen jaren sterk in Nederland en is de grootste internationale bank op de Nederlandse markt met meer dan 1.500 medewerkers verdeeld over negen entiteiten. Nederland is een groeimarkt voor BNP Paribas. Met sterke lokale aanwezigheid biedt BNP Paribas al ruim 150 jaar ondersteuning aan Nederlandse klanten.

Peek is een bekend gezicht in de M&A Community met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Tot voor kort was hij partner bij het gespecialiseerde corporate finance adviesbureau ACE Advisory en Head of Private Debt bij DIF Capital Partners. Daarvoor werkte hij een aanzienlijk deel van zijn carrière bij ABN AMRO, waar hij diverse senior posities bekleedde, zowel in Amsterdam als Londen.

Gerelateerde artikelen