HSO neemt Motion10 over

HSO, partner op het gebied van digitale transformaties, kondigt de overname aan van Motion10, een specialist op het gebied van Managed Cloud en digitale innovatie met het Microsoft-platform. 

Met de overname breidt HSO de bestaande Microsoft Cloud-diensten verder uit en vergroot haar capaciteit om digitale en applicatie-innovatie, data en AI, cloud-infrastructuur en beveiligingsdiensten te leveren met behulp van Microsoft Cloud-technologie. Het in Rotterdam gevestigde Motion10 is een gerenommeerde Microsoft Solutions Partner die meer dan 140 verschillende klanten bedient, waaronder een aantal bekende internationale merken in diverse sectoren, zoals de financiële en publieke sector, retail en de zakelijke dienstverlening.  
 
Motion10 is uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van digitale innovatie op Microsoft Cloud. Met een bewezen Managed Cloud-methode, helpt het bedrijf klanten bij het versnellen van hun cloud-strategie. Motion10 combineert uitgebreide diensten op het gebied van data, AI en IT-beveiliging met applicatie-innovatiediensten door het gebruik van low code-platforms van Microsoft (Power Platform) en OutSystems.   
 
De overname van Motion10 is de vijfde overname sinds HSO in 2019 een groei-injectie kreeg van de wereldwijde investeringsmaatschappij Carlyle.

Gerelateerde artikelen