Houthoff Buruma benoemt twee M&A specialisten tot counsel

Houthoff Buruma heeft zes senior-medewerkers benoemd tot counsel, waarvan twee zijn gespecialiseerd in fusies en overnames. Met de benoemingen versterkt Houthoff Buruma de focus op Corporate / M&A, Litigation, Financial Markets en Real Estate.
De benoemde fusie- en overnamespecialisten zijn Kyoko Kuijers-Tollenaar (foto) en Jean Paul Dresen. Kuijers-Tollenaar is benoemd in de praktijk Corporate / M&A (Notariaat), gespecialiseerd in fusies en overnames, splitsingen en herstructureringen. Dresen is benoemd in de praktijk Financial Markets Group (Tax). Hij is gespecialiseerd in internationaal belastingrecht en de fiscale advisering bij fusies, overnames, herstructureringen en faillissementen. 
De overige benoemde counsels zijn Jan Willem de Groot, Gerard ’t Hart, Lucas Louwerier en Tjarko Otten. De Groot is gespecialiseerd in corporate en commercial litigation. ’t Hart is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, PPS en bouwrecht. Louwerier is gespecialiseerd in de begeleiding van vastgoedtransacties en advisering bij project- en herontwikkeling. Otten is gespecialiseerd in herstructureringen en insolventie.
 
Gerelateerde artikelen