House of HR neemt Solyne en Greenworking over

House of HR, de Europese groep van HR-servicebedrijven, versterkt zijn positie op de Franse en Nederlandse markt via overnames door twee van zijn bedrijven. Het Franse Abylsen neemt Greenworking over en het Nederlandse Continu Professionals verwerft Solyne. Beide overnames passen bij House of HR’s ambities om zijn leidinggevende positie te versterken in de gespecialiseerde Europese HR-industrie. 

Greenworking is een adviesverlenend bedrijf dat zich toelegt op de ‘new ways of working’. Het bestaat uit zes afdelingen die in drie business units zijn gegroepeerd: consulting (bewustzijn rond specifieke topics, transformatie, implementatie), animatie (workshops, seminaries en training), en digital (e-learning, implementatie van gepersonaliseerde enquêtes). Met zijn diensten, die vooral op Franse jonge bedrijven zijn gericht, biedt Greenworking toegevoegde waarde op het vlak van teleworking, work-life balance, leiderschap, digitale transformatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Greenworking realiseerde in 2019 een omzet van 5 miljoen euro. Het is opgericht in 2010 en telt vandaag 35 medewerkers. Abylsen verwerft de meerderheid van de aandelen.

Solyne bestaat uit de merken Solyne Interim Professionals, Solyne Industrie en Solyne Direct. Al die merken zijn actief in de engineering- en consultancybusiness, en bieden hoog opgeleide uitzendkrachten in infrastructuur en industrie. Solyne is een projectkantoor dat vooral overheidsinstellingen adviseert in heel Nederland, met projectconsultancy van A tot Z. Met zijn 30 medewerkers geeft het werk aan zo’n 240 hoogopgeleide bedienden in bouw, urbane ontwikkeling, cultivatie en transport, mechanische en elektrische engineering, energie en industrie. Solyne, opgericht in 2009, haalde in 2019 een omzet van 20 miljoen euro. Continu Professionals verwerft 100% van de aandelen van Solyne. 

Gerelateerde artikelen