House of Covebo neemt opleider Verder in Techniek over

Laatst gewijzigd: 30 november 2023 11:35
Technisch opleider van CNC operators wordt onderdeel van House of Covebo.

House of Covebo neemt Verder in Techniek (ViT) over, een technisch opleider van operators van computerdraaibanken. De overname past binnen de strategie van House of Covebo om Nederlandse en Europese vakkrachten per segment te beoordelen, te trainen en bij te scholen.

Verder in Techniek, met trainingsfaciliteiten in Doetinchem en Scherpenzeel, heeft een effectief opleidingsconcept ontwikkeld voor CNC draaien en frezen. Met de CNC kennismonitor van ViT worden potentiƫle kandidaten uitvoerig gescreend en geselecteerd. Na toelating starten zij een intensief praktijkprogramma van acht weken, gevolgd door tien weken praktijkstage. Met modulaire maatwerkopleidingen voor bedrijven in de maakindustrie geeft ViT ook advies op het gebied van productiviteitsverbetering.

House of Covebo
House of Covebo biedt jaarlijks aan ruim 30.000 kandidaten werk. Hiervan is circa 35 procent werkzaam in de bouw en techniek. Sinds 2017 heeft House of Covebo in Nederland vijf test- en trainingscentra geopend voor het beoordelen en trainen van nieuwe Nederlandse en Europese vakkrachten binnen de sectoren productie, logistiek, bouw en techniek. Inmiddels zijn vijf specialistische leerlijnen ontwikkeld voor lassers, loodgieters, elektriciens, betontimmerlieden en zonnepanelen monteurs.

 

Gerelateerde artikelen