Holla Advocaten benoemt drie nieuwe partners

Het Brabantse Holla Advocaten heeft drie nieuwe partners benoemd: Pim van de Goor, Remie Huijs en Martine Bouman.

De benoemingen gaan per direct in en sluiten volgens Holla aan “bij de ambitie van het kantoor om de activiteiten op M&A gebied uit te breiden en de positie op het gebied van aansprakelijkheid, verzekeringen & vervoer verder te verstevigen”.

Van de Goor begon zijn carrière in 2010 bij Holla Advocaten en heeft een trackrecord  opgebouwd op het gebied van corporate advisering, structurering en M&A-transacties. Afgelopen jaar was hij onder andere betrokken bij de strategische samenwerking tussen het Nederlandse OTTO Workforce en het Japanse OUTSOURCING Inc.

Bouman (foto) begon in 2006 haar carrière eveneens bij Holla Advocaten en “is sindsdien uitgegroeid tot een expert op het gebied van aansprakelijkheid, verzekerings- & vervoersrecht”.

De vijftigjarige Huijs komt over van Adelmeijer Hoyng. Hij heeft ruime ervaring in (internationale) M&A-transacties en de begeleiding van joint ventures. Daarnaast treedt hij op bij geschillen over de afwikkeling van fusies en overnames en bij geschillen over de samenwerking tussen aandeelhouders.

 

 

 

Gerelateerde artikelen