Hogenhouck m&a verwelkomt Hans Pluijgers als nieuwe partner

Expert in de staffingsector sluit zich aan bij het advieskantoor.

Hans Pluijgers heeft zich aangesloten als partner bij Hogenhouck m&a. Het partnerteam bestaat nu uit Mark van Beusekom, Rik Stikkelbroeck, Hein Stoops, Victor Rosier en Hans Pluijgers.

Met deze aanstelling voegt Hogenhouck m&a een ervaren partner toe. Pluijgers beschikt over meer dan twintig jaar ervaring als adviseur van bedrijven en investeerders in de uitzend- en detacheringssector.

Hij heeft bedrijven in deze sector strategisch geadviseerd en begeleid bij beursintroducties en kapitaalmarkttransacties. Daarnaast heeft hij een achtergrond als voormalig CFO en mede-eigenaar van een internationaal detacherings-, werving- en selectiebedrijf. Hans Pluijgers is vanaf het begin bij Hogenhouck m&a betrokken geweest als lid van de Raad van Advies.

Focus op staffing en business services
De staffingsector is een snel veranderende sector. De toekomst van werk transformeert ingrijpend door het versnellen van megatrends zoals digitalisering, de toepassing van AI, het werken op afstand, diversificatie van het werknemersbestand, snel veranderende wetgeving, en het essentiële belang van continue her- en omscholing. Deze megatrends transformeren de staffingmarkt tot een speelveld vol kansen, waar het werven, ontwikkelen en behouden van werknemers een cruciale, ingewikkelde en kostbare kernactiviteit van ondernemingen en dienstverleners is.

Hogenhouck m&a richt zich op technologisch georiënteerde bedrijven en sectoren waarin veel veranderingen plaatsvinden. Naast de sterke positie die Hogenhouck in de technologiesector al heeft, zal met de komst van Pluijgers een verdere focus op de snel consoliderende staffingmarkt worden ingezet.

“Ik heb mij aangesloten bij Hogenhouck M&A om mijn passie voor ondernemen te combineren met het werken met ondernemers, bedrijven en investeerders”, aldus Pluijgers over zijn keuze. “Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties, het begeleiden van ondernemers bij hun groei en hen te ondersteunen bij hun zakelijke en persoonlijke ambities. Bij Hogenhouck kan ik mijn verantwoordelijkheid als medeondernemer volledig benutten en samenwerken met een team dat zich richt op ondernemers verder brengen.”

Gerelateerde artikelen