Hogan Lovells haalt Robert Masman binnen

Hogan Lovells Amsterdam heeft banking & finance advocaat Robert Masman aangetrokken als partner. Masman adviseert financiële instellingen en (inter)nationale ondernemingen over financierings- en kapitaalmarkttransacties. Daarnaast heeft hij ruime ervaring op het gebied van derivaten. Eerder werkte Masman bij Clifford Chance.
Sharon Lewis, global head of Hogan Lovells’ finance practice, zegt over de benoeming: "Het verder uitbouwen en versterken van de finance praktijk van Hogan Lovells’ kantoor in Amsterdam heeft hoge prioriteit binnen ons wereldwijde banking & finance team. Nederland is een belangrijke jurisdictie op het gebied van cross-border banking en debt capital markets. Robert staat zeer goed aangeschreven in de markt en zijn komst vormt een waardevolle aanvulling op die van Wouter Jongen in oktober vorig jaar. Wij kijken er naar uit onze praktijk samen verder uit te bouwen."
Masman voegt daaraan toe: "Hogan Lovells heeft internationaal een uitstekende reputatie die samen met de ambitieuze groeiplannen voor het finance team een unieke gelegenheid biedt om verder te bouwen aan een sterke financieringspraktijk in Amsterdam. Ik kijk er naar uit om met Wouter en de andere partners wereldwijd samen te werken." 
 
Gerelateerde artikelen