Hill+Knowlton Strategies benoemt Sabine Post-de Jong tot Practice Leader Financial+M&A

Hill+Knowlton Strategies heeft Sabine Post-de Jong benoemd tot Practice Leader Financial+M&A. Zij neemt per 1 januari 2016 de leiding over van Frans van der Grint, die zijn rol in de practice en als European Practice Director bij Hill+Knowlton voortzet.
Sabine Post-de Jong heeft een brede ervaring in private equity, investor relations en corporate strategie. Zij was de laatste jaren als communicatieadviseur betrokken bij talloze gezichtsbepalende M&A-transacties. “Practice Leader bij Hill+Knowlton is een eervolle functie. Gelet op de geweldige positie die wij in de markt hebben en de nieuwe mogelijkheden die ik zie, ben ik graag ingegaan op het verzoek om deze verantwoordelijkheid over te nemen,” aldus Post-de Jong. Zij is sinds mei 2011 bij Hill+Knowlton werkzaam na eerder functies te hebben gehad bij TNT en Gilde Buy Out Partners.
 
“Met Sabine krijgt onze Financial+M&A practice een veelzijdige, ervaren professional als leider, die de Raden van Bestuur en Commissarissen van onze klanten bijstaat op de meest spannende momenten,” zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies in Nederland. 
 
Frans van der Grint gaf zeven jaar leiding aan de Financial+M&A practice van het Amsterdamse kantoor. In 2012 nam hij de taak op zich om de Europese practice gezicht te geven, een functie die hij zal blijven bekleden. “Sabine is een voortreffelijke professional, met een erkende positie in de markt. Het is voor Hill+Knowlton in meerdere opzichten een goede zaak dat zij de leiding overneemt”, aldus Van der Grint. 
Gerelateerde artikelen