Hill+Knowlton Strategies benoemt Sabine Post-de Jong tot Director Financial & Corporate Communications

Communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies heeft Sabine Post-de Jong (39) benoemd tot Director Financial & Corporate Communications. Post-de Jong maakt sinds 2011 deel uit van het Financial en M&A-team van Hill+Knowlton, dat betrokken is bij veel fusies en overnames, zowel nationaal als internationaal.
Met een achtergrond in private equity, investor relations en corporate strategie adviseert Post-de Jong Raden van Bestuur en Commissarissen bij een breed scala aan financiële en strategische communicatievraagstukken. Het afgelopen jaar is het Financial+M&A team van Hill+Knowlton Strategies zeer actief geweest in de M&A-markt. Het bureau begeleidde zo’n 28 grote en kleine transacties. Deals die Post-de Jong heeft begeleid, zijn o.a. de verkoop van zeven Spaanse shopping-centers door Vastned, het bod van D.E Master Blenders 1753 op de koffie-business van Mondelēz, de overname van HES-beheer door Hestya Energy en recent de overname van Mediq Apotheken Nederland door Brocacef Groep.
 
“Een director bij Hill+Knowlton moet een geaccepteerd gesprekspartner zijn in de board room van onze klanten. Sabine voldoet met haar achtergrond en opgebouwde track record inmiddels ruimschoots aan die eis: zij fungeert als trusted advisor in zeer complexe situaties. Hiermee geeft zij invulling aan onze ambitie om onze klanten bij te staan ‘als het er echt om gaat’ en is zij bij uitstek een exponent van de positie die wij in de markt willen innemen. Haar promotie is dan ook absoluut verdiend en is een voorbode van de mooie toekomst die zij heeft bij ons en in dit vak”, zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies Nederland. 
 
Carrière
Voordat Post-de Jong bij Hill+Knowlton Strategies begon in 2011, werkte zij voor TNT als Corporate Strategy Manager, waar zij de Raad van Bestuur adviseerde over de scheiding van de post- en express-bedrijven. Daarvoor was ze Investor Relations Manager bij TNT. Voordat ze haar MBA haalde aan INSEAD, Fontainebleau, startte Post-de Jong haar carrière bij Gilde Buy-Outs waar zij zich bezighield met zowel nieuwe private equity transacties als portfolio management.
 
Over Hill+Knowlton Strategies 
Hill+Knowlton Strategies (www.hkstrategies.nl) is een communicatieadviesbureau werkzaam voor zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven. Het bureau is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Hill+Knowlton Strategies met 87 kantoren in 49 landen.
 
Gerelateerde artikelen