Hill+Knowlton breidt uit met twee professionals

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:26
Communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies heeft twee nieuwe senior consultants aangenomen. Ramon Renger en Ciel Stevens-Meewis gaan aan de slag voor respectievelijk de Corporate- en de Public Affairs Practice.

Ramon Renger (foto rechts) was voorheen Manager Communications & PR bij Imtech Nederland. Vóór Imtech werkte hij in diverse communicatiefuncties. 
 
Ciel Stevens (foto links) was de afgelopen jaren adjunct-directeur van de NVP. Daarvoor was zij in politiek Den Haag actief als politiek adviseur van Joop Wijn in zijn rol als staatssecretaris van Economische Zaken en Financiën en vervolgens minister van Economische Zaken, waarna ze ook nog voor Jan Kees de Jager heeft gewerkt toen hij staatssecretaris van Financiën werd. 
“De aard van de opdrachten die wij vergaren ‘als het er echt om gaat’ vraagt om uitbreiding van ons team van experts met senioriteit in hun vakgebied. Wij zijn erg blij met de komst van Ramon en Ciel, die allebei hebben aangetoond toppers in hun vakgebied te zijn. ”, zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies Nederland.
 
Gerelateerde artikelen