Hill+Knowlton stelt Van der Grint aan als Financial+M&A Practice Director Europe

Communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies Europe heeft Frans van der Grint benoemd tot Financial+M&A Practice Director Europe. Van der Grint neemt deze verantwoordelijkheid op zich naast zijn functie als Strategy Director in het Amsterdamse kantoor, waar hij de M&A Communications Practice leidt.
In zijn nieuwe rol bouwt Van der Grint het Centre of Excellence op het gebied van Financial en M&A communicatie verder uit. Dit Centre of Excellence omvat alle M&A communicatie experts binnen het Europese netwerk van Hill+Knowlton.
Een belangrijke taak voor het Europese team van Van der Grint is het verder versterken van het aanbod van Hill+Knowlton op gebied van communicatieadvies bij transacties, financiële issues en crises. Een logisch aandachtspunt is hierbij ondersteuning van cross border transacties, waarbij gebruik wordt gemaakt van de 25 kantoren van het Europese netwerk. Het Europese Centre of Excellence werkt samen met de Hill+Knowlton M&A Practices in Azië en de VS voor intercontinentale opdrachten.
“Deze benoeming laat zien dat Frans niet alleen nationaal, maar ook internationaal wordt erkend als toonaangevende professional op het gebied van M&A communicatie. Nu grensoverschrijdende transacties naar verwachting in aantal zullen toenemen is het van belang dat hij de internationale slagkracht van Hill+Knowlton Strategies voor klanten in heel Europa verder vergroot”, zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies in Nederland. 
Frans van der Grint is recent genomineerd voor de M&A Awards 2012 in de categorie Best PR Consultant. De M&A Awards worden uitgereikt op 13 december in Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Hét aantal professionals in M&A, corporate finance en private equity dat naar het Krasnapolsky komt is groter dan ooit. 
Gerelateerde artikelen