Hill+Knowlton Strategies versterkt team met Hanuska

Hill+Knowlton Strategies Nederland breidt haar team van communicatie-experts verder uit met Karl Emerick Hanuska, Director Financial & Corporate Communications.

Hanuska zal bestuurders en bedrijven adviseren over uiteenlopende complexe financiële en corporate communicatievraagstukken. Hij heeft een achtergrond in journalistiek en jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende beursgenoteerde bedrijven in uiteenlopende communicatierollen. Hij is zijn carrière begonnen als correspondent in Rusland, onder andere voor Reuters, waarna hij de overstap maakte naar Reuters in Amsterdam als financieel correspondent. Na zijn journalistieke loopbaan startte Hanuska als Senior Communications Manager bij Ahold, waar hij strategische corporate communicatie programma’s heeft ontwikkeld voor diverse interne en externe stakeholdergroepen. Hij had vervolgens diverse communicatiefuncties bij NN Investment Partners en meest recent als Head of Press Office & Corporate Relations bij Philips Lighting. Hanuska is geboren in de Verenigde Staten en spreekt vloeiend Engels, Russisch en Nederlands. Karl zal primair opereren binnen de groeiende Financial + M&A praktijk van Hill+Knowlton Strategies.

“Karl is een uitstekende communicatieprofessional die met zijn ervaring in het oplossen van complexe communicatievraagstukken naadloos past binnen ons team van boardroomcommunicatie-experts. Zijn brede specialistische kennis van verschillende communicatiedisciplines maakt dat hij als geen andere in staat is om onze opdrachtgevers te adviseren op het gebied van stakeholderacceptatie. Wij zijn erg blij dat wij met Karl onze positie als trusted advisor binnen het bedrijfsleven verder versterken”, zegt Jack de Vries, Board Director van Hill+Knowlton Strategies Nederland.

Gerelateerde artikelen