Highberg Group neemt House of Performance over

Adviesbureau Highberg Group neemt branchegenoot House of Performance over. 

De Highberg Group is de nieuwe naam van de verzameling consultingbureaus BlinkLane Consulting, Gladwell Academy en Verdonck Klooster Associates. Het verenigen van de drie bureaus vond eerder dit jaar plaats, onder auspiciën van de gezamenlijke aandeelhouder AUCTUS Capital Partners uit Duitsland. Met de acquisitie vanHouse of Performance (HofP) telt de Highberg Group meer dan 300 gespecialiseerde professionals in Nederland, Frankrijk, Duitsland en India. De groep is goed voor een jaaromzet van circa 55 miljoen euro.

Door de acquisitie van consultingbureau House of Performance uit Utrecht neemt de groep volgens een persbericht een belangrijke stap voor het behalen van zijn groeiambitie. "De groep versterkt zich met een gerenommeerde partij die diepgaande kennis in huis heeft op het vlak van verandermanagement, agile transformaties en datagedreven werken. HofP levert niet alleen adviesdiensten; het beschikt ook over interim-managers die worden ingezet bij organisaties in zowel de private als publieke sector, in binnen- en buitenland."

De twee organisaties gaan zich sterk richten zich op digitale en organisatie-transformaties bij grote Europese bedrijven. Met advies, implementatie en training helpen zij hen competitief en wendbaar te blijven in een digitaal tijdperk. Daarnaast is er in de doelgroep een brede behoefte aan ondersteuning op het vlak van duurzaam organiseren en opereren.
 

Gerelateerde artikelen