Hete deal aangekondigd: Van Dorp neemt Weveko over

Laatst gewijzigd: 24 april 2024 13:34
Van Dorp versterkt positie in brandbeveiligingssector met overname Weveko Brandbeveiliging.

Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van Weveko Brandbeveiliging uit Hillegom. Van Dorp is een duurzame technisch dienstverlener, met 25 vestigingen door heel Nederland. Het familiebedrijf biedt een totaalpakket aan technische diensten en installaties.

Weveko Brandbeveiliging is gespecialiseerd in het onderhouden, installeren en leveren van brandmeldinstallaties, brandblusmiddelen en noodverlichtingsarmaturen. Het bedrijf realiseert een jaaromzet van 3,5 miljoen euro en er werken 32 medewerkers. Met deze overname versterkt Van Dorp zich binnen het domein van brandbeveiliging.

Martin ten Brummeler, Algemeen Directeur van Van Dorp, is verheugd over deze strategische ontwikkeling: “Van Dorp heeft door de jaren heen veel ervaring en expertise op het gebied van brandbeveiliging opgebouwd en verbreed. De toevoeging van Weveko is daarom een logische en waardevolle stap. Het versterkt onze positie in de markt en opent nieuwe mogelijkheden voor groei.”

(ANP)

Bezoek PE Summit: Ontmoet 250 leiders in M&A en PE
'To buy & build or not to buy & build?' Ontdek het 23 mei op ’s lands grootste congres over PE en M&A bij KPMG. Een onmisbaar programma met topexperts zoals Nico Bogaerts, Head of M&A Europe SD Worx; Ewout Brouwers, CEO PIA Group; Killian McCarthy, Prof. Strategy Radboud Univ.; Martijn Snoep, Chairman ACM.
Gerelateerde artikelen