Kansen voor M&A in Food & Agri: Ontdek het op 15 november bij de Rabobank

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:49
De M&A Community organiseert op woensdag 15 november met de Rabobank het M&A Forum ‘Kansen voor M&A in Food & Agri’. Experts, adviseurs, investeerders en ondernemers uit de sector komen bij elkaar voor het delen van kennis, het ontdekken van risico's en het zien van kansen.

Food & Agri is niet alleen voor Rabobank belangrijk maar voor heel Nederland. Zo is Nederland de op een na grootste exporteur ter wereld van agrarische producten en geldt Wageningen University mondiaal als de topuniversiteit op het gebied van landbouw. 

Er gebeurt op het moment veel in deze belangrijke sector. Wereldwijde trends waaien over naar ons land, online foodretail en vernieuwende foodservice concepten zetten de markt op zijn kop. Dit verandert niet alleen het consumentengedrag, maar ook het speelveld van de hele food & agri keten, van agrariër, de verpakkingsindustrie tot de retailer. 

De M&A Community organiseert in samenwerking met de Rabobank het M&A Forum ‘Kansen voor M&A in Food & Agri’. Hoor op woensdag 15 november uit eerste hand de trends, bedreigingen en kansen voor M&A in de food & agri sector. Laat u inspireren, stel uw vragen aan experts en netwerk met peers uit de industrie. 

Tijdens deze speciale sectorbijeenkomst brengen de M&A Community en Rabobank een clubje professionals vanuit het bedrijfsleven, private equity, wetenschap en adviseurs samen om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken. Namens de gastheer zal Arthur van der Goes u welkom heten. 

Tijdens de borrel is er voor iedereen gelegenheid om een aantal delicatessen te proeven die aansluiten bij de 4 meest actuele thema’s en ontwikkelingen in de food-industry:

  1. Voedselverspilling
  2. Gezond/bewust eten en drinken
  3. Duurzaam/biologisch eten en drinken
  4. Lokaal/ambachtelijk/beleving

Meld u hier aan

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 15 november om 17.00 in Utrecht met onder andere de volgende sprekers:  

Meld u hier aan

Programma
16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Opening door Arthur van der Goes, Managing Director, Mid-market Consumer, Food & Agri M&A bij Rabobank
17.05 uur Masterclass & Panel
18.00 uur M&A Cafe
20.00 uur Einde

Locatie
Hoofdkantoor Rabobank 
Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht
Auditorium
 

Gerelateerde artikelen