Het beste Young M&A Talent werkt natuurlijk bij…

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:02
De jeugd heeft de toekomst; ook in M&A. Tijdens een uitbundige M&A Awards-afterparty zal bekend worden wie de meest begeerde jongerejaars van Nederland is. De prijs? Eeuwige roem, jaloerse collega's en een award uit handen van niemand minder dan René Froger. De nieuwe categorie is één van de 4 nieuwe awards, zoals ook te lezen valt in het vandaag verschenen reglement.

Op de evenementen van de M&A Community zijn de jonge M&A professionals – onder de 30 jaar – al jaren een graag geziene groep: de wereld die voorheen gedomineerd werd door grijze en blauwe pakken lijkt langzaam overgenomen te worden door getrimde baarden, korte jurkjes en altijd een weerwoord terug. Nu ook bij de M&A Awards extra wordt ingezet op young M&A professionals, moet maar eens duidelijk worden wie er tot de allerbeste high-potentials gerekend kunnen worden.

Natuurlijk is het winnen van de eerste titel ‘Best Young M&A Talent’ al een enorme eer, maar deze gelukkige

 winnaar zal ook nog eens de award uit handen van René Froger ontvangen, tijdens de M&A Awards op 12 december 2013. De carrière van deze topman of -vrouw in spé is daarmee bij voorbaat geslaagd. Tijdens de M&A Awards krijgt elke geboekte tafel vier losse tickets voor het feest na afloop, zodat het Best Young M&A Talent direct kenbaar gemaakt is aan tout M&A en private equity. Succes verzekerd! 

De vereisten? Deze jonge M&A professional levert een grote bijdrage aan het team en kan snel schakelen. Het zijn leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties neerzetten en door zijn of haar collega’s wordt gezien als een talent in het vakgebied. En dat dus vanaf nu ook beloond zien met een nominatie of award, nadat zij door middel van een pitch zijn voorgedragen.

De pitchformulieren kunnen vanaf heden tot 1 november worden ingestuurd, en zijn te vinden op deze pagina. 

Zie voor de gehele toelichting het M&A Awards Reglement, waarin de gehele procedure m.b.t. de M&A Awards staat beschreven.

Alle categoriën kunnen bekeken worden op de site van de M&A Awards, onder ‘programma’. Zie ook de toelichting op de 4 nieuwe categoriën 

Ook interesse in een tafel voor de M&A Awards? Meer dan 75% is inmiddels gereserveerd. Stuur dan een e-mail aan Ezri-Joy Blaauw. 

Gerelateerde artikelen