Herstructureringsadvocaat Duco Postma naar Dentons

Advocatenkantoor Dentons trekt Duco Postma aan als partner in de restructuring praktijk.

Dentons heeft zijn Restructuring, Insolvency and Bankruptcy praktijk versterkt met de werving van partner Duco Postma. Postma (41) heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als herstructureringsadvocaat. Hij stapt over van Allen & Overy en heeft meer dan 14 jaar ervaring in gestructureerde financieringstransacties, met een focus op restructuring, maar ook algemene corporate lending, leveraged finance en specifieke asset finance.

Hij kwalificeerde zich in 2017 als INSOLAD-insolventieadvocaat (cum laude) en heeft voor zowel kredietnemers als kredietverstrekkers opgetreden bij een breed scala aan binnenlandse en grensoverschrijdende deals en herstructureringen in verschillende sectoren, waaronder de detailhandel, onroerend goed, de scheepvaart en automotive.

“Wij zijn erg blij om Duco bij Dentons te mogen verwelkomen”, aldus Benelux Managing Officer Marien Glerum. “Zijn komst voegt momentum toe aan onze groei- en ontwikkelingsstrategie en is een belangrijke stap in de uitbreiding van ons financiële herstructureringsaanbod voor cliënten in Nederland en daarbuiten.”

“Ik kijk er erg naar uit om bij Dentons aan de slag te gaan”, aldus Postma over zijn benoeming. “Als ’s werelds grootste global advocatenkantoor is de omvang, reikwijdte, kwaliteit en snelheid van wat ons team voor cliënten kan leveren ongekend. Daarnaast kijk ik ernaar uit om samen te werken met een dwarsdoorsnede van de meest getalenteerde mensen in de sector en om de herstructureringspraktijk van Dentons te versterken.”

Hoofd Banking & Finance en partner Marcel Janssen: “Met de komst van Duco kunnen wij de relaties met veel bestaande global banking cliënten, private credit funds en vermogensbeheerders verdiepen. Zijn ervaring en capaciteiten komen tegemoet aan de stijgende vraag van cliënten naar complexe financieringsoplossingen in meerdere producten en rechtsgebieden.”

Gerelateerde artikelen