Hans Bogaardt benoemd als partner bij Eight Advisory

Eight Advisory breidt zijn internationale managementteam verder uit met de benoeming van Hans Bogaardt.

Eight Advisory, een toonaangevend Europees onafhankelijk adviesbureau voor transacties, herstructureringen en strategie & bedrijfsvoering, blijft internationaal uitbreiden met de benoeming van Hans Bogaardt als partner voor zijn Nederlandse kantoor in Amsterdam.

Bogaardt is benoemd tot partner in het Transaction Services team van Eight Advisory Nederland en zal de verdere uitrol van de Eight Advisory Transaction Services praktijk op de Nederlandse markt vorm gaan geven. Hans brengt meer dan 20 jaar Big Four ervaring in het adviseren van zowel private equity als corporate klanten in een breed scala van sectoren en jurisdicties zoals Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland.

"Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het indrukwekkende groeiverhaal dat Eight Advisory de afgelopen tien jaar heeft neergezet”, reageert Hans Bogaardt op zijn benoeming. “De komende maanden zal ik mijn inspanningen richten op de verdere ontwikkeling van Eight Advisory op de Nederlandse markt, de verdere uitbreiding van ons team met getalenteerde collega's en het versterken en uitbouwen van de relaties met onze klanten."
 

Gerelateerde artikelen