Hans Boezel nieuwe partner bij EY-Parthenon

Per 1 april is Hans Boezel van start gegaan bij EY-Parthenon, de strategy consultancy van EY.

Boezel treedt toe als partner, met als standplaats het kantoor van EY-Parthenon in Rotterdam.

Boezel (42) heeft zijn opleiding genoten in Groningen, waar hij de studies economie en psychologie heeft afgerond. Hij is echter zijn hele professionele leven in strategy consulting actief geweest. Zijn carrière begon in 2001 bij Quintel Strategy Consulting, alwaar hij zich de fijne kneepjes van het vak eigen maakte. Toen Quintel in 2011 werd overgenomen door AT Kearney, maakte ook Boezel de overstap. Aldaar is hij doorgegroeid tot een vertrouwd adviseur van bestuurders in het nationale en internationale bedrijfsleven. Zijn aandacht gaat uit naar grootschalige strategie- en transformatietrajecten, met een focus op consumentengerichte bedrijven. Boezel heeft daarbij specifieke expertise opgebouwd rond abonnementsmodellen, zoals bij verzekeraars, telecoms, nutsbedrijven etc.

Gevraagd naar zijn overgang naar EY-Parthenon, zegt Boezel: “Ik ben er trots op vanaf heden deel uit te mogen maken van deze firma. De combinatie van enerzijds het leidende strategisch advies van EY-Parthenon, en anderzijds de implementatievaardigheden en aanpalende diensten vanuit de bredere EY-organisatie, maakt dat ik overtuigd ben van de kracht van deze propositie. Maar wat me uiteindelijk echt over de streep heeft getrokken, is het team van mensen. Dit is een groep professionals waar ik me direct bij thuis voelde, en ik kijk er naar uit om samen met hen de groei van EY-Parthenon van de laatste jaren verder door te zetten.”

Marc van der Goot, managing partner van EY-Parthenon in Nederland: “Wij zijn verheugd Hans welkom te mogen heten. Met zijn diepe expertise op het vlak van strategie- en transformatietrajecten zal hij ons nog beter in staat stellen om onze cliënten te ondersteunen bij de complexe vraagstukken waar zij zich mee geconfronteerd zien. Het feit dat een gelouterd adviseur als Hans voor EY-Parthenon kiest, spreekt boekdelen over de kracht van onze firma.”

“En nu aan de slag!” aldus Boezel. “Zeker nu willen wij er zijn voor onze cliënten, om hen te helpen zich door deze onzekere tijden heen te manoeuvreren.”

Gerelateerde artikelen