Hall of Fame: alle M&A Awards-winnaars op een rij

Wie won een M&A Award in welk jaar? Over de periode 2000-2017 hebben we de winnende dealmakers en transacties op een rij gezet.

Publiekelijke erkenning, een mooie afsluiting van het dealjaar en zelfs extra adviesklussen. De M&A Awards hebben de winnaars de afgelopen jaren veel goeds gebracht. Benieuwd naar wie die ene award heeft gewonnen? Hier vindt u alle winnaars van de afgelopen zeventien jaar op een rij. 

Ook de genomineerden die net naast een felbegeerde award grijpen, genieten vaak met volle teugen van de spanning naar de awards toe. Hoewel de teleurstelling van het niet-winnen overheerst, is de avond aan het Beursplein toch een groot feest. Bovendien zijn de M&A Awards voor iedereen een moment om eens te resumeren en behaalde successen te vieren. Samen met een concullega, de cliënt of een boezemvriend. 

De M&A Awards staan dit jaar gepland op 14 december. Dat mag nog ver weg lijken, maar de eerste voorbereidingen worden al getroffen. Reserveer daarom snel een tafel. Het aantal dinertafels is gelimiteerd. Reserveer uw dinertafels en kaarten hier.

Lees ook:
Theaterdiva en soul-zangeres Ruth Jacott op M&A Awards 2017

Gerelateerde artikelen