HAL Investments investeert in Top Employers Institute 

HAL Investments heeft een meerderheidsbelang genomen in Top Employers Institute, een bedrijf dat over de hele wereld werkgevers certificeert en benchmarkt. 

Voor 2021 zijn 1.691 bedrijven succesvol gecertificeerd op basis van de uitstekende arbeids- en  ontwikkelingsomstandigheden die ze hun werknemers bieden. Door het Certificeringsprogramma heeft Top Employers Institute een positieve invloed op de ontwikkelingsmogelijkheden die werknemers van hun werkgevers krijgen, volgens een persbericht. "De onafhankelijke methodologie van Top Employers Institute helpt hun klanten om HR-praktijken te verbeteren. Op deze manier draagt Top Employers Institute bij aan de ontwikkelingsmogelijkheden die het leven van meer dan zeven miljoen werknemers in 120 landen verrijken."

De komende tijd zal het tekort aan geschoold talent naar verwachting toenemen als gevolg van demografische ontwikkelingen en een toenemende behoefte aan kenniswerkers. "Erkenning van werkgevers is de sleutel voor het aantrekken en behouden van talent. De overname van HAL is in lijn met deze marktontwikkelingen." 

Top Employers Institute zal blijven opereren als een zelfstandig bedrijf.  David Plink, CEO van Top Employers Institute, spreekt van HAL Investments als een 'partner' met een langetermijnvisie. "Ze ondersteunen onze groeiambities en ons doel om de wereld van werk te verrijken. Met HAL Investments zijn we in staat om innovatieve producten voor onze klanten te blijven ontwikkelen, voortbouwend op onze gevalideerde HR-inzichten. Daarnaast kunnen we hierdoor verder groeien als wereldwijde speler. Deze geografische uitbreiding past bij de behoeften van onze klanten: multinationals hebben een steeds grotere wens om het HR beleid in alle landen waarin ze actief zijn te benchmarken, te verbeteren en te harmoniseren." 

Gerelateerde artikelen