Haagse BarentsKrans opent vestiging op de Zuidas

Advocaten- en notarissenkantoor uit Den Haag zet logische stap in ontwikkeling.

Advocaten- en notarissenkantoor BarentsKrans opent op 1 november 2024 een vestiging op de Zuidas. De Amsterdamse vestiging zal gevestigd worden op de eerste etage van 2Amsterdam, gelegen aan de Eduard van Beinumstraat op de Zuidas.

Het is de tweede vestiging van het in Den Haag gevestigde kantoor voor de zakelijke markt. De Amsterdamse vestiging is de volgende stap in de ambitie van BarentsKrans om aan te sluiten op de groeiende vraag naar hoogwaardige juridische dienstverlening van zowel nationale als internationale cliënten.

Een vestiging in Amsterdam is volgens Jesse Zijlma, managing partner van BarentsKrans, een logische stap met veel mogelijkheden: “Onze cliënten opereren in de top van de zakelijke markt en hebben veelal te maken met complexe, expertise overstijgende uitdagingen. Mede door de continue ontwikkeling van regulering, bijvoorbeeld op het gebied van Data & Privacy, neemt eveneens de vraag naar hoogwaardige dienstverlening toe. Het is belangrijk om hierop aan te sluiten.”

De vestiging in Amsterdam biedt eveneens meer mogelijkheden op het vlak van Banking & Finance, Corporate / M&A, Intellectuele Eigendom & Technologie en Vastgoed.

De uitbreiding naar Amsterdam biedt bovendien mogelijkheden voor het aantrekken van nieuwe partners en medewerkers, aldus het advocaten- en notarissenkantoor. “Tot slot vinden we het belangrijk om met onze Amsterdamse vestiging dichtbij en nog beter bereikbaar te zijn voor onze cliënten en relaties”, besluit Zijlma.

Gerelateerde artikelen