Gülsüm Aslan versterkt team van Risk Capital Advisors

Laatst gewijzigd: 28 juli 2023 10:42
Op 1 september 2023 komt Gülsüm Aslan het team versterken van Risk Capital Advisors (RCA).

Risk Capital Advisors – de innovatieve specialist in alle aspecten van M&A-verzekeringen breidt haar kantoor in Amsterdam uit om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van haar M&A-klanten. In 2020 opende Risk Capital Advisors (RCA) haar kantoor in Amsterdam. Deze uitbreiding was onderdeel van RCA’s langetermijnstrategie om tegemoet te komen aan de vraag van haar klanten in Europa naar zeer ervaren en innovatief M&A-verzekeringsadvies in heel Europa. Met de groei van het bedrijf en de toename van verzoeken om ondersteuning in alle segmenten van de markt, besloot RCA het team en het dienstenaanbod uit te breiden.

Op 1 september 2023 komt Gülsüm Aslan het team versterken. Gülsüm begon haar carrière bij Loyens Loeff, waar ze bijna tien jaar corporate M&A-advocaat was. In 2020 trad Gülsüm toe tot het M&A-verzekeringsteam van AIG als senior underwriter en in 2022 werd ze AIG’s senior legal counsel voor Nederland.

Met haar M&A-achtergrond in zowel de advocatuur als in de verzekeringsbranche, brengt Gülsüm een indrukwekkende hoeveelheid ervaring en kennis in M&A-transacties en gerelateerde verzekeringen. Ze begrijpt de specifieke risico’s van een over te nemen onderneming, de branche waarin deze werkzaam is en weet wat een verzekerde transactie nodig heeft om een optimale verzekeringsdekking te bereiken. Met haar ervaring en het feit dat zij voor en met diverse stakeholders in een overnameproces heeft gewerkt, kan zij M&A advocaten, M&A-adviseurs, PE-firma’s en strategische kopers uitstekende ondersteuning bieden.

“M&A-verzekeringen zijn een effectieve en innovatieve tool om risico’s te minimaliseren en de weg voor M&A-transacties te effenen, ongeacht de omvang ervan”, zegt Rob Faasen, Director bij RCA. “Ik ben verheugd dat Gülsüm zich bij het RCA-team voegt en meehelpt om de Nederlandse onderneming verder op te bouwen. Het is onze strategie om alleen senior brokers aan te nemen, omdat wij vinden dat uitsluitend senior brokers het beste advies kunnen geven aan onze klanten, ongeacht de omvang van de transactie. Alle type transacties verdienen het beste advies op senior niveau, en met de toetreding van Gülsüm doen we precies dit. We beschouwen de Nederlandse markt als een groeimarkt, aangezien nog niet alle M&A-adviseurs geschikte M&A-verzekeringsoplossingen voor hun klanten overwegen.”

Gülsüm Aslan: “In mijn carrière heb ik het genoegen gehad om aan veel M&A-transacties te werken, eerst als advocaat en later als senior underwriter. Ik heb gewerkt voor verkopers en kopers aan de ene kant van het M&A-spectrum en voor een grote verzekeraar aan deandere kant. Door mij bij RCA aan te sluiten, kan ik de gecombineerde kennis die ik heb opgedaan tijdens dit M&A- (en verzekerings)traject gebruiken om advocaten en klanten te adviseren om de best mogelijke dekking onder een M&A-verzekering te krijgen. Ik ben heel blij om lid te worden van het RCA-team en kijk ernaar uit om vanaf 1 september met hen samen te werken.”

In de nieuwste editie van M&A Magazine die op dinsdag 25 juli verschijnt staat een interview met Rob Faasen en Gülsüm Aslan over de markt voor M&A-verzekeringen in Nederland.

Gerelateerde artikelen