Guido Bergervoet en Han Teerink partner bij Clifford Chance

Clifford Chance heeft onlangs de promotie van Guido Bergervoet en Han Teerink aangekondigd.

De benoemingen zijn onderdeel van een wereldwijd cohort en weerspiegelen de wereldwijde groeistrategie van het bedrijf en bouwen voort op een aantal nieuwe functies in de afgelopen jaren. In het bijzonder werken dit jaar bijna alle nieuwe partners actief samen met financiële investeerders

Titus de Vries, Managing Partner Amsterdam, licht toe: "Guido en Han zijn een sterke aanwinst voor onze partnergroep en hun promotie is een welverdiende erkenning van hun talent, vaardigheden en expertise in hun respectievelijke vakgebieden. Onze wereldwijde en lokale strategie is gericht op onze praktijk op het gebied van procesvoering en geschillenbeslechting aanzienlijk vergroot, evenals onze bedrijfspraktijk. De promotie van Guido en Han markeert een belangrijke stap in het verder versterken van onze capaciteiten op deze gebieden in Nederland."

Matthew Layton, Clifford Chance Global Managing Partner zegt: "Deze promoties zijn een belangrijke mijlpaal in een loopbaan die wordt bepaald door talent, toewijding en ondernemerschap. Iedereen die zich bij het partnerschap aansluit, is een "go-to"-adviseur geworden voor veel van 's werelds meest invloedrijke organisaties voor hun belangrijkste uitdagingen en kansen. Ik wens ze niet alleen te feliciteren met hun succes tot nu toe, maar ik hoop ook dat de rest van hun carrière net zo rijk en lonend zal zijn als de mijne bij het bedrijf is geweest."

Jeroen Ouwehand, Clifford Chance Global Senior Partner: "Dit is niet alleen de grootste nieuwe ronde van partners sinds 2007, maar ook onze meest diverse ooit. Samen belichamen ze ons compromisloze streven naar uitmuntendheid en onze ambitieuze doelen om een ​​advocatenkantoor op te bouwen waar iedereen kan zien dat ze een eerlijke kans hebben om de top van het vak te bereiken."

Gerelateerde artikelen