Groeikapitaal voor FinanceFactor

Executive Search-organisatie maakt bekend dat het groeikapitaal heeft aangetrokken bij investeringsmaatschappij FireFly. 

FinanceFactor gaat een samenwerking aan met FireFly, een investeringsmaatschappij die zich kenmerkt door een hoge persoonlijke en strategische betrokkenheid. Met het aantrekken van groeikapitaal werkt FinanceFactor aan de doelstelling om tot de top van Nederland te gaan behoren.

Albert Allmers (foto), initiatiefnemer en directeur FinanceFactor, is trots op de aangekondigde samenwerking. “Ik begon FinanceFactor tien jaar geleden. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en staat er een bedrijf met negen man personeel en een miljoenenomzet. Dat is opgemerkt: we staan voor de vierde keer in de Top 250 Groeibedrijven en hebben herhaaldelijk de FD Gazellen Award gewonnen, een award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En daar stopt het niet. FinanceFactor wil verder groeien en marktleider worden in de bemiddeling van finance professionals.”

Hun groeiambitie bracht Allmers en managing partner Simon Anderiesen op een kantelpunt in de keuze voor de richting die ze met hun organisatie op willen gaan. In het vraagstuk over de toekomst speelden zowel een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de interne organisatie als reflectie op de mogelijkheden van autonome groei een belangrijke rol. Een van de kernwaarden van FinanceFactor is het investeren in de relatie. Met dat gegeven in het achterhoofd kwamen zij uit bij investeringsmaatschappij FireFly. Jeroen Schras, partner FireFly: “We participeren met een hoge persoonlijke en strategische betrokkenheid. We zetten onze kennis, onze ervaring en ons netwerk in om ondernemers te ondersteunen in het realiseren van groei. Bij FinanceFactor springt de menselijke maat eruit. Dat is wat wij bij FireFly ook nastreven. Vanuit die overtuiging en ondernemerschap hebben wij elkaar gevonden.”

Met deze samenwerking krijgt FinanceFactor de slagkracht om haar ambities waar te maken, zonder de kernwaarde van persoonlijke aandacht en ontwikkeling te verliezen. Allmers: “We versterken om te versnellen. Met schaalvergroting van onze organisatie zijn wij in staat onze finance professionals en klanten nog meer te ontzorgen en hen de juiste keuzes laten maken. De persoonlijke ontwikkeling van de finance professional blijft onverkort onze core business. De impuls die we nu krijgen door de samenwerking met FireFly houdt de kern waarop FinanceFactor is gebouwd in tact en versterkt deze zelfs: we blijven authentiek inspireren en duurzame zingeving creëren.”

Gerelateerde artikelen