Groeigeld voor Trustoo

No Such Ventures stapt in platform om dienstverleners te vinden.

Het Nederlandse platform voor het vinden van dienstverleners Trustoo krijgt een miljoeneninvestering van durfkapitaalinvesteerder No Such Ventures. Met het geld wil de Amsterdamse scale-up meer categorieën bieden, zodat consumenten via het platform meerdere diensten kunnen regelen. Bijvoorbeeld als zij hun huis willen verduurzamen.

Trustoo is een platform waar consumenten in contact kunnen komen met lokale dienstverleners zoals verhuizers, fotografen en aannemers en die met elkaar kunnen vergelijken. Daarnaast kunnen mensen via het platform onder meer een prijsopgave ontvangen en zien wanneer een ondernemer tijd heeft om langs te komen. Volgens Trustoo staan meer dan 80.000 ondernemingen op het platform.

Twee jaar geleden pompte No Such Ventures ook miljoenen in de scale-up, waarin het een minderheidsbelang heeft. Hoeveel geld precies met deze ronde gemoeid is, wil Trustoo niet kwijt. Volgens een woordvoerder hebben de twee investeringsrondes bij elkaar ongeveer 7 miljoen euro opgeleverd. De scale-up is ook actief in België en Duitsland als Trustlocal. In dat laatste land wil Trustoo een nieuw kantoor openen.

Gerelateerde artikelen