Gregory Sklikas benoemd tot lid executive board van Royal FrieslandCampina

De raad van commissarissen van zuivelonderneming Koninklijke FrieslandCampina heeft Gregory Sklikas met ingang van 1 januari 2014 benoemd tot lid van de executive board. In de executive board zal hij als chief operating officer verantwoordelijk zijn voor de business group Consumer Products Europe, Middle East & Africa.
Sklikas was al sinds januari 2013 als executive director verantwoordelijk  voor de activiteiten van Consumer Products Europe en is sinds april 2006 werkzaam bij FrieslandCampina. Tot 1 januari 2013 was  hij managing director van de werkmaatschappij FrieslandCampina Hellas in Griekenland.  Voordat hij bij FrieslandCampina ging werken, heeft hij verschillende functies vervuld bij  Unilever in Griekenland, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.    
 
Cees ’t Hart, chief executive officer van Royal FrieslandCampina: “Gregory Sklikas heeft op een uitstekende wijze leiding gegeven aan onze Griekse organisatie. Vervolgens heeft hij als executive director van de business group Consumer Products Europe met zijn team een strategie ontwikkeld waarmee we inspelen op de economische omstandigheden in Europa. Het realiseren van verdere groei en meer toegevoegde waarde met onze consumenten  producten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika is een belangrijk speerpunt in onze  strategie route 2020.”
   
De business group Consumer Products Europe, Middle East & Africa ontwikkelt, produceert  en verkoopt zuivelproducten. In Nederland en België verkoopt de business group ook vruchtensappen, vruchtendranken en sportdranken. Zowel consumenten als professionele gebruikers als horeca, bakkerij en fast food ketens behoren tot de afnemers van de  producten.
Gerelateerde artikelen