Greenberg Traurig naar de Zuidas

Gisteren is de Amsterdamse vestiging van advocatenkantoor Greenberg Traurig verhuisd naar Valley aan de Amsterdamse Zuidas. 

Greenberg Traurig is de afgelopen jaren stevig doorgegroeid in Amsterdam. Het was daarom tijd te verhuizen van het onderkomen aan Leidseplein naar een groter kantoor, zegt Cees van Oevelen, co-managing shareholder bij Greenberg Traurig. “We verhuizen naar een innovatief en duurzaam pand waar we twee verdiepingen betrekken”, vertelt Cees van Oevelen, co-managing shareholder bij Greenberg Traurig. “Het unieke karakter van het pand waarin kantoren, woningen, winkels en horeca samenkomen met de open groene tuinen, laat een nieuwe en vooruitstrevender kant van de Zuidas zien.” 

Greenberg Traurig huurt ruim 3.000 vierkante meter kantoorruimte, verdeeld over twee etages. De werkplekken bevinden zich op de 3e en de 4e verdieping in kantoorkamers en enkele open werkplekken. De vergaderruimtes zijn gecentreerd rond de receptie. Een grote interne trap zorgt voor verbinding tussen de twee etages. Transparantie en natuurlijke kleuren zijn kenmerkend voor de inrichting van Valley. Dit is ook doorgetrokken in het kantoor van Greenberg Traurig, waarbij veel gebruik is gemaakt van glas, planten en hout. Meer dan 100 professionals zullen hier gaan werken. 

Het nieuwe kantooradres is Beethovenstraat 545, 1083 HK Amsterdam. Telefoonnummers, e-mailadressen en postbusadres blijven hetzelfde.

Gerelateerde artikelen