Greenberg Traurig benoemt twee nieuwe M&A-partners

Ellen de Jong - van den Bogaard en Rutger Sterk worden partner bij Greenberg Traurig Amsterdam.

De Amsterdamse vestiging van het internationale advocatenkantoor Greenberg Traurig, LLP kondigt met trots de benoeming van twee nieuwe partners aan. Het betreft de advocaten Ellen de Jong – van den Bogaard en Rutger Sterk.

Ellen de Jong-Van den Bogaard vertegenwoordigt cliënten bij fusies en overnames en adviseert over uiteenlopende ondernemingsvraagstukken. Zij heeft ruim vijftien jaar ervaring op de juridische markt en adviseert op het gebied van Europees en Nederlands aanbestedingsrecht en contractenrecht. Zij houdt zich verder bezig met de totstandkoming van contracten en geschillen die verband houden met de uitvoering van deze contracten.

Rutger Sterk is een lokale partner in de M&A-praktijk en richt zich op on andere private equity-transacties, fusies en overnames, herstructureringen en durfkapitaalfinancieringsrondes, maar ook vastgoedtransacties en advisering op het gebied van corporate governance. Tot zijn cliënten behoren private equity fondsen, vastgoedbeleggingsfondsen en grote corporates.

“De benoeming van deze nieuwe partners is niet alleen een kroon op hun werk, maar ook een belangrijk moment voor ons kantoor. Ellen en Rutger zijn pragmatische en gedreven advocaten, die zich identificeren met het commerciële belang van de cliënt en betrokken leiding geven aan hun teams. Daarmee helpen zij om onze unieke cultuur te behouden, terwijl we hard blijven groeien. Samen met onze andere jonge partners, zijn zij de leiders van morgen”, zegt Herald Jongen, Co-Managing Shareholder.”

Gerelateerde artikelen