Grapperhaus nieuwe bestuursvoorzitter Allen & Overy Amsterdam

Ferdinand Grapperhaus is sinds deze week de nieuwe bestuursvoorzitter van het Amsterdamse kantoor van Allen & Overy. Dat maakt het advocatenkantoor bekend in een persbericht. Hij volgt Arnold Croiset van Uchelen op.
"Ferdinand is een uitstekende opvolger die ons kantoor met veel elan zal leiden. Ik ga mij zelf weer voor 100% wijden aan mijn corporate litigation praktijk,” zegt Croiset van Uchelen. ”Ik heb ons kantoor ruim zes jaar met heel veel plezier geleid. Het waren voor veel cliënten moeilijke jaren. Mijn doel is daarom geweest onze diepgaande (sector)kennis op het gebied van transacties, financiële markten, governance, toezicht en geschillen zo te integreren dat wij onze cliënten maximaal efficiënt en oplossingsgericht kunnen bijstaan. Uit onze uitverkiezing tot Dutch Law Firm of the Year 2014 blijkt dat we daarin zijn geslaagd."
 
De nieuwe bestuursvoorzitter heeft ruim dertig jaar ervaring als advocaat en werkt sinds 1998 als advocaat en partner bij Allen & Overy in Amsterdam. Daarnaast is hij sinds 2006 kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER) en sinds 2005 hoogleraar Europees arbeidsrecht aan de Universiteit van Maastricht. Grapperhaus: “Ik verheug mij op deze nieuwe rol. Met ons internationale netwerk en sterke lokale wortels zijn wij uitstekend gepositioneerd om onze cliënten te adviseren over de uiteenlopende vraagstukken die zich voordoen als gevolg van toenemende globalisering en ingrijpende nieuwe technologieën.  De innovatiekracht, brede blik en teamspirit van onze mensen maken daarbij het verschil. Ik zie er naar uit ons kantoor daarin de komende jaren voor te mogen gaan.”
 
Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor met 46 kantoren in 32 landen over de hele wereld. Bij Allen & Overy LLP werken ongeveer 5000 medewerkers, waaronder 526 partners. Het Amsterdamse kantoor is sterk geworteld in de Nederlandse markt met een historie die teruggaat tot 1854. Er werken 190 advocaten, (kandidaat)notarissen en belastingadviseurs, waaronder 38 partners.
Gerelateerde artikelen