Gilde Equity Management Benelux versterkt zich met Eschwin Hetzenauer

Onlangs werd bekend dat Eschwin Hetzenauer de gelederen van Gilde Equity Management Benelux komt versterken. Per 1 januari 2017 zal hij als Investment Director starten bij de in Utrecht gevestigde private-equitymaatschappij.

Eschwin Hetzenauer kan bogen op een ruime ervaring binnen de private-equitywereld. Vanaf 2007 was hij actief bij Friesland Bank Investments wat in 2012 samenging met Rabo Capital. In 2014 was hij als partner betrokken bij de verzelfstandig van Rabo Capital wat resulteerde in de succesvolle lancering van Nordian Capital Partners. Eschwin Hetzenauer is als investeringsprofessional onder andere betrokken geweest bij een groot aantal internationaal Nederlandse bedrijven waaronder ATAG Heating, Orffa, Brakel Group, Troost Mechanical Services, Triade Holding en Kipp & Zonen.

Gilde Equity Management, dat sinds 1996 uitsluitend investeert in nationale en internationale midmarket bedrijven in de Benelux – zoals Actief Interim, Dunlop Protective Footwear, Fruityline en Kwantum – versterkt het partnerteam verder met de komst van Eschwin Hetzenauer.

"Wij zijn verheugd met de komst van Eschwin, hij is goed thuis in ons marktsegment en spreekt de taal van de ondernemer. Wij kijken er naar uit om samen met Eschwin ons groeipad te vervolgen", aldus Bas Glas, partner bij Gilde Equity Management Benelux, die op de M&A Awards 2016 verkozen werd tot Best Private Equity Manager Midmarket.

 

Gerelateerde artikelen