Gielissen koopt aandelen van investeerder

Medeaandeelhouder Bart Wigman van standbouwer Gielissen neemt de aandelen van private equity fonds Karmijn Kapitaal over. 

In 2017 verkreeg Karmijn Kapitaal een minderheidsaandeel in Gielissen met als doel het bedrijf verder uit te bouwen. Nu, vijf jaar later en nadat Gielissen succesvol door de pandemie is geloodst, koopt Bart Wigman het belang van Karmijn over.

Na een onstuimige periode laat de markt voor Exhibitions & Events weer een duidelijke opwaartse trend zien, aldus een persbericht. "Steeds meer bedrijven zoeken weer naar middelen om klanten persoonlijk te ontmoeten en beursdeelnames worden meer dan ooit gewaardeerd. Gielissen heeft de coronapandemie succesvol doorstaan door diversiteit in de portfolio aan diensten, een agile manier van werken en samen met de steun van de overheid. De verbreding van het dienstenaanbod van Gielissen, onder andere op het gebied van duurzaamheid en de turn-key interieur oplossingen, werd samen met Karmijn ingezet. De komende jaren zal het aanbod van Gielissen een verdere verdieping krijgen met belangrijke innovaties rondom duurzaamheid, digitalisering en de toegenomen inzet van data."

Gerelateerde artikelen