Gertjan Lubbers treedt toe tot dagelijks bestuur van BUREN

Met ingang van 1 november 2022 verbindt Gertjan Lubbers zich als managing director aan BUREN.

Gertjan Lubbers zal samen met Martijn Vermeeren en Cees-Frans Greeven het dagelijks bestuur gaan vormen. Met de toetreding van Lubbers tot het bestuur geeft BUREN verder richting aan haar ambitieuze en toekomstgerichte beleid.

Lubbers vervulde de afgelopen jaren vergelijkbare functies bij Nysingh Advocaten en Notarissen, Pels Rijcken en De Brauw Blackstone Westbroek. Daarvoor bekleedde hij als cfo/coo diverse bestuurdersrollen bij nationaal en internationaal opererende ondernemingen in uiteenlopende branches. Lubbers zal zich gaan richten op de groei van de nationale en internationale praktijk van BUREN. Daarnaast zal hij invulling geven aan de verdere professionalisering en positionering van het kantoor.

Martijn Vermeeren, managing partner bij BUREN: ‘Wij zijn erg blij met de uitbreiding van het bestuur met Gertjan. Met zijn toetreding verwachten we de sterke groei die we het afgelopen decennium hebben doorgemaakt een extra impuls te geven. We hebben ambitieuze plannen met BUREN. Zowel nationaal als internationaal. Met de komst van Lubbers geven we hier verder invulling aan.”.

“Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij BUREN. De ambitie en doelgerichtheid van het kantoor spreken mij enorm aan. Om verder richting geven aan de groeiambities van BUREN zal ik mij onder meer gaan richten op het aantrekken van nieuwe praktijken, het verder ontwikkelen van bestaand en het aantrekken van nieuw talent.”, aldus Gertjan Lubbers.
 

Gerelateerde artikelen