Genomineerd Best M&A Lawyer Midmarket 2014: Harmen Holtrop – Loyens & Loeff

2014 is een succesvol jaar gebleken voor Harmen Holtrop: op het strategische vlak was hij onder meer actief voor SFX bij de overname van Monumental Productions en Alda Events, en voor de aandeelhouders van Karl Lagerfeld bij de verkoop van een minderheidsbelang aan PVH Corp.
Holtrop: “Doordat er weer voldoende financiering is voor private-equityfondsen, kunnen zij weer een rol van betekenis spelen.” Zo begeleidde Holtrop Nimbus bij de investering in drukkerij Koninklijke Joh. Enschede, AAC Capital bij de overname van Hobré Instruments en het eerder in het jaar gefuseerde ASP4all en Bitbrains bij de strategische investering door Vitruvian. Ook stond hij Egeria bij bij de overname van JET Group Holding. In oktober 2014 werd de verkoop van schoolboekengigant Iddink door Nordian Capital en management aan NPM Capital na een lange aanloopperiode, succesvol afgerond. 
 
Ook 2015 ziet Holtrop positief tegemoet. “Naast de aantrekkende financiering zit er nog veel in de private-equity portefeuille die in de jaren 2005-2008 is verworven. Ik verwacht dat veel bedrijven uit die portefeuille de komende jaren zal worden verkocht. Bovendien is er meer vertrouwen. De afgelopen jaren is wel gebleken dat dát zeer essentieel is voor de M&A activiteit.”  
 
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
Gerelateerde artikelen