Genomineerd Best Acquisition Finance Banker 2014: Laetitia Thate – ING

Laetitia Thate is hoofd ING Structured Acquisition Finance Nederland. Zij is genomineerd voor een M&A Award in de categorie Best Acquisition Finance Banker. Thate is verantwoordelijk voor de financiering van overnames door Nederlandse alsmede internationale private equity investeerders.
Het team van Thate richt zich op het origineren en structureren van gesyndiceerde leningen in de Benelux vanaf 200 miljoen euro tot één miljard euro. In 2014, heeft ING een leidende rol gespeeld in de overnamefinanciering van Unit 4, TSS, Bureau van Dijk, Delek Europe en meest recentelijk Exact alsmede de herfinanciering van Infinitas, Betafence en Continental Soup.
Thate: "2014 zag veel nieuwe transacties, waarbij een aantal bedrijven van de beurs werden gehaald maar ook weer naar de beurs werden gebracht. Op alle vlakken is men opzoek is naar investeringsmogelijkheden zij het als aandeelhouder, zij het als financier. De verwachting is dat de Nederlandse (M&A) markt zich in 2015 gestaagd blijft ontwikkelen, hoewel de schuldmarkten volatiel zullen blijven gezien de internationale ontwikkelingen. Er zit een aantal mooie deals in de pijplijn."
 
Komt u ook naar de M&A Awards? 
Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913. Gratis naar M&A Awards galafeest? Word vóór 11 december lid met de partnercode actie1 en ontvang gratis een toegangskaart (t.w.v. 250 euro) voor het M&A Awards feest. Meld u hier aan
Gerelateerde artikelen