Gefuseerde accountants maken nieuwe naam bekend

HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast verder onder nieuwe naam: Newtone.

Newtone, dat is de nieuwe merknaam van de gefuseerde accountants- en advieskantoren HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast. De fusie tussen deze kantoren werd in juni 2023 bekendgemaakt.

De rebranding symboliseert een volgend hoofdstuk voor de kersverse top 10-speler in de accountancy. Het nieuwe merk wordt deze week gelanceerd via een landelijke mediacampagne.

Newtone heeft een omzet van 150 miljoen euro en is vanuit dertien vestigingen actief voor duizenden klanten. Stephan Seijkens, CEO bij Newtone: “Newtone bouwt voort op 75 jaar ervaring. Onze visie is om het leidende advies- en accountantskantoor voor ondernemerschap in Nederland te zijn. De nieuwe naam en merkidentiteit manifesteren die visie en zorgen voor een duidelijke herkenbaarheid van onze geïntegreerde organisatie. Samen met 1.100 collega’s vormt Newtone een nieuw merk dat een fris geluid laat horen aan alle ambitieuze ondernemers en professionals die gericht zijn op een positieve toekomst. En daar zijn we trots op!”

De nieuwe naam gaat gepaard met een nieuwe website en een nieuwe huisstijl.

Gerelateerde artikelen